

Agenda of the first Videoconference meeting



Working Group on SDGs and Key Sustainable Development Indicators



15 July 2020

Total VC time − 2 *hours*

Moderator – Dmitry Zaitsev, Head of the WG SDG KSDI Secretariat

1.	15.00 – 15.05	Opening address by Mr. Dmitry Zaitsev
	5 min	on behalf of the WG SDG KSDI Secretariat
2.	15.05 – 15.10	Opening address by Ms. Monika Gonzalez-Koss
	5 min	
		on behalf of the INTOSAI General Secretariat
3.	15.10 – 15.15 5 min	Opening address by Ms. Archana Shirsat
	3 mm	on behalf of the INTOSAI Development Initiative
4.	15.15 – 15.20 5 min	Opening address by the World Bank representative
		Mr. Srinivas Gurazada,
		Financial Management Specialist in Governance Sectors of
		the World Bank
5.	15.20 – 15.30 10 min	Presentations of the WG SDG KSDI new members
	15.20 – 15.25	by SAI Turkey
		Ms. Büşra Lüleci,
		Principal Auditor, Turkish Court of Accounts
	15 25 15 20	her CAT Down
	15.25 – 15.30	by SAI Peru Video address by Mr. Nelson Sheek
		Video address by Mr. Nelson Shack, Comptroller General,
		Office of the Comptroller General of Peru
		Office of the Computation Ocheral of Fert

6.	15.30-15.45 15 min	Report on the WG SDG KSDI activities: by Mr. Dmitry Zaitsev, Head of the WG SDG KSDI Secretariat
7.	15.45 – 16.05 20 min	Discussion on the "WG SDG KSDI Philosophy and Principles" and the Questionnaire results WG SDG KSDI Members
8.	16.05 – 16.30 25 min	Discussion on the COVID-19 impact on audit and implementation of SDGs WG SDG KSDI Members
9.	16.30 – 16.35 5 min	Report on the WG SDG KSDI web-pages by Mr. Dmitry Zaitsev, Head of the WG SDG KSDI Secretariat
10.	16.35 – 16.55 20 min	Discussion on the WG Way Forward, WG activities for the period of 2020-2021, possible pilot projects and their coordinators WG SDG KSDI Members
11.	16.55 – 17.00 5 min	Closing remarks by Mr. Dmitry Zaitsev, Head of the WG SDG KSDI Secretariat